fbpx

Italiensk vårslipp 2024

Nå skal det igjen sparkes i italienske dekk!

Endelig kan vi i Abarthisti Norge sammen med Autovia og de andre klubbene igjen invitere til det tradisjonsrike vårslippet. Igjen kan vi beundre hverandres biler og mimre over gode historier sammen. Har du noen gode jugehistorier er det så lenge siden noen har hørt dem nå, at du gjerne kan dra dem en gang til. Møte bilvenner vi ikke har sett på lenge. Igjen skal vi kåre stevnets bil og noen andre kategorier. Det vil bli delt ut stemmesedler så alle kan stemme på sin favoritt

Dette gleder vi oss stort til og vi håper du kommer. I år, som i fjor, har fått låne den store plassen tvers ovenfor Autovia. I år skal alle bilene skinne om kapp med sola vi har bestilt. Vi håper dere alle deltar på årets Vårslipp Autovia 11. mai 2024!

Det kan nok være at det er et par nyheter fra Fiat /Alfa som skal vises frem på vårsleppet.

Program:

0900: Porten åpner

1000: Arrangement starter, og Autovia sørger i år for en enkel bevertning for deltagerne

1230: Årets kåring

1400: Arrangement slutt

1430: Vi forsøker å dra i gang en liten driveout, der vi kjører Hurumlandet rundt som i fjor – der alle er invitert med!

NB!!! Portene stenger kl 1445 på plassen for parkering, så alle må ut av området til senest 1430 (Dette er automatiske bommer på ved innkjøringen som ikke åpner igjen før mandag morgen).