fbpx

Abarth driveout 1. mai 2023

Selv om det ikke minner mye om vår ute i dag nærmer likevel årets første kjøretur seg, så nå er det bare å tørke støv av kjøreskoene og sette av arbeidernes dag i Carlo Abarth’s ånd. Noe av hovedpoenget med arbeidet til Carlo Abarth var nemlig at vanlige mennesker med vanlige lommebøker også skulle få mulighet til å kjøre morsomme og raske biler med skikkelig lyd. En sportsbil for arbeiderklassen.

Derfor arrangerer vi sammen med Autovia nok en alternativ feiring av arbeidernes dag. Det er nok flere klubber som skal ut denne dagen. Dette blir en hyggelig tur i samarbeid med Autovia. Det blir tidlig avreise og en tur på 4-5 timer. Lunsj blir det nok også. For å unngå altfor mange biler så er turen forbeholdt deg som kjører Abarth🚗🚀

Kjørerute:
Vi møtes på Mosseporten senter v/ McDonalds 0845 og kjører sydover retning Svinesund kl 0900 der vi bruker både nåværende og gamle deler av E6.
Vi stopper på Shellstasjonen ved E6 avkjørsel Halden, hvor vi tanker opp, før vi kjører over gamle Svinesundsbrua og gamle E6 et stykke sydover. Deretter brekker vi av østover og kjører innover i Sverige et stykke, før vi igjen beveger oss nordover retning Norge og FV220 langs Iddefjorden og inn til Halden.
Etter dette fortsetter vi nordover i Indre Østfold et stykke før vi dreier vestover, og skiller lag der de som ønsker å fortsette retning Oslo gjør det, mens dere som kommer østfra har mulighet til å legge kursen tilbake til Moss.
Detaljert kjørerute presenteres på oppmøtedagen. Vi kan love en spennende og variert rute på svingete og fine asfaltveier, litt utenfor allfarvei.
Løypetrasé ca 320-350 km litt avhengig av hvor man regner avslutning av turen.
Vi håper så mange Abarthisti som mulig holder av dagen til en flott tur!