Italiensk vårslipp badet i sol

7. mai var det igjen klart for det som etterhvert er blitt en tradisjonell sesongstarter for Abarthisti og resten av det italienske bilmiljøet. Også i år var det begrenset parkering, noe som gjorde at plassen raskt fyltes opp og vi fikk Italienske parkeringstendenser mot slutten. Jeg talte 19 biler med skorpionmerket på. Dagen startet tradisjonsrikt for undertegnede som sammen med Christian stilte på Shell Sinsen for en liten avspyling av bilene.

Deretter satte vi kursen mot Sandvika, og ble møtt av mange biler allerede kl 09:30. Vi tok faktisk de 2 siste plassene i Abarth området.

Foodtrucken Ragnalokk serverte risotto og solgte kald drikke. Det eneste som manglet var en iskiosk for det ble virkelig vamt denne dagen.

For undertegnede var det også morsomt å se at gamlebilen hadde kommet ned igjen fra Tromsø og nå går på Østlandet.

Ett av mange høydepunkter sto Anders Lorange for når han trillet inn på plassen i sin 500 Assetto Corse ræserbil som han skal kjøre Corsa Italiana med i år. Anders fortalte villig om oppgraderinger og andre detaljer rundt bilen.


Mye annet fint hadde også tatt turen til Autovia denne dagen

Vi i Abarthisti har hatt som tradisjon å ta en tur ut til Smak av Italia for å spise pizza etter vårslippet. Dessverre fant vi ut at det var stengt for oppussing denne gangen så litt amputert ble det. Allikevel stilte vi en gjeng å Bølgen & Moi på Henie Onstad for litt lunsj.

Har du flere bilder eller film så del gjerne i forumtråden