Arrangementer

Det er deilig å være Abarthisti – i Danmark, Bella Italia 2013

Vår danske venn 124Grandeabarth la inn tråd på forumet der han iviterte de norske Abarthisti ned til ham for en helg med Abarth og Italienske biler i fokus i anledning treffet Bella Italia 2013. Flere fra forumet meldte seg på og det ble organisert fellestur med oppstart fra Sarpsborg. Først gikk turen til Hedin Bil i Gøteborg som var i siste forberedlser for å starte opp som Nordens eneste Abarthforhandler. De var veldig fornøyd da vår rekke med biler trillet inn på parkeringsplassen. De viste oss rundt og vi fikk blant annet se på verkstedet der Abarth brandingen var i full gang. De tar gjerne imot biler til service.

Så satte vi kursen mot 124grandeabarth, og ble møtt av en hage pepret med Abarth effekter, biler og mennesker. Vi fikk gaver så vi nesten ble flaue og fikk også tildelt verten ett par småting. Etter mat og drikke var det små seminarer med folk fra Selenia og JVC. Nydelig lasagne ble servert av en smilende danske m/frue.

Morgenen etter våknet vi blant vertens enorme modellbilsamling og fikk tørket morgenduggen av glisene og satt kursen mot Fyn. Her ble det dekksparking og treffmorro til ett stykke utpå ettermiddagen før godt fornøyde Abarthisti satte kursen mot Norge igjen. Fantastisk morro tur. Se hele bildealbumet som slideshow i bunnen av artikkelen eller les

image

Vel fremme i Danmark må medbrakt vaskeutstyr frem. Insekter og bremsestøv gjør seg ikke på biltreff 🙂 På bildet er forumadmin i god gang med felgvasken.

image

Norske og danske Italofile sparker dekk og snakker bil.

image

Vår gale danske vert leverte ut gaver til de fremmøtte. Mitt og samboerens gavedryss endte slik:

image

Vi hadde med gave til verten også. Denne flotte skorpionen ble mottatt av en takknemlig Kaptajn Abarth, og spesialdesignet T-skjorte med kapteinsmerker var tydeligvis morro.

image

image

image

På Bella Italia slo vi opp Abarthisti teltet og rigget oss så vi viste godt igjen på plassen. Det var mye fint å se på. Vertens flotte røde Ferrari Dealers edition på bildet under

image

image

image

image