Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
phantoms Abarth 500
#11
Update:
-Stereo på plass, kunne ikke vært mer fornøyd !
-Lykter ankommet
-Filter på vei

Så.... det var gjerne ikke så rart at bilen virket høy som ett hus. Følte jeg aldri helt ble komfortabel med at bilen var svært høy bak så tok en runde under bilen for å lese av nummer på fjærer og fant ut at verkstedet i Stavanger som skulle montere eibach pro kit og de originale demperne hadde klart, hold dere fast, å montere framfjærer bak og bakfjærer foran.

Man skulle jo tro at dette ikke skulle være mulig, men det hadde de altså fått til. En telefonsamtale, lånebil og 3 timer på verksted og plutselig så bilen helt korrekt og perfekt ut.
Svar
#12
Man kan bli skikkelig overrasket fra tid til annen - Murphy's lov ligger alltid på lur Smile
Regner med at det ble DAB+ stereo, hva slags merke?
Håper Abarth'en ble bra med fjærer på rett plass ..
Fra nosern
Abarth Grande Punto SS (Supersport) (AGP SS), 2010 model, Grigio Campovolo color, Sabelt seats and SuperSprint air intake and exhaust.
Svar
#13
Da var lyktene på plass

[Bilde: Vilf6Y9syAasHQs6z0pUA5l8Cf0yXi6sMbKB2yYm...74-h631-no]


Begynte og å se litt på prosedyren for å bytte til GTT inntaket som er på vei. Bakre clips løsnet veldig lett og skruen på venstresiden var enkel å lokalisere, men så er det jo denne saken i senter av dette bildet. Er dette bare ett clips som sitter helt utrolig fast eller er det noen lure tips for å få luftfilterboksen løs ?
Svar
#14
Det er bare å nappe til litt slik at gummien du ser slipper taket. Bare pass på å dra rett opp slik at festet ikke knekker. Det er spesielt viktig å ikke skade den bakre som er en integrert del av innsugsmanifolden.
Abarth 500 Esseesse, Sabelt, Monza, Koni FSD, Bonalume Short Shifter, ECU remap + TMC Tuning Box, DNA chassis oppgraderinger
Svar
#15
Det er et tilsvarende feste på motordekslet til AGP'en, gummimuffen er svært trang og må presses (nappes) opp ca. 15 mm før den slipper taket.
Fra nosern
Abarth Grande Punto SS (Supersport) (AGP SS), 2010 model, Grigio Campovolo color, Sabelt seats and SuperSprint air intake and exhaust.
Svar
#16
Tusen takk for tilbakemeldinger!

De bakre slapp taket svært lett, regner med det dekselet da har vært av en del ganger før. Hva er konsekvens av å knekke disse, annet enn at det naturligvis blir noe vanskelig å få på dette igjen dersom noen ønsker å bytte tilbake til originalt luftfilter ?

Skal jo på med GTT sitt innsug å regner med hele dekselet havner bakerst i garasjen ett sted uansett.
Svar
#17
Om du knekker den bakre ved roten så har du et hull i manifolden som ikke er så kultSmile Been there, done that... Det har visstnok noen andre på det britiske forumet fått til også. Godt det finnes varmebestandig epoxy.
Abarth 500 Esseesse, Sabelt, Monza, Koni FSD, Bonalume Short Shifter, ECU remap + TMC Tuning Box, DNA chassis oppgraderinger
Svar
#18
Når du skal løfte den ut så legg begge hendenes tommelfingre over renna under vinduet og løft med fingrene på begge sider av dekselets bakkant. Den foran er det bare å løfte rett opp
Svar
#19
(27-03-2017, 20:05 )Cyberdog Skreiv: Når du skal løfte den ut så legg begge hendenes tommelfingre over renna under vinduet og løft med fingrene på begge sider av dekselets bakkant.  Den foran er det bare å løfte rett opp

De bakre løsnet lett som bare det, ikke mye kraft som skulle til.
Var bare den fremre som gav meg litt hodebry, men kan jo fort være fordi de bakre var såpass løse at den fremre virket ekstremt tight.

GTT-kittet skal være her onsdag så da er det vel bare å gå igang å røske til på det fremre Smile
Svar
#20
Jøss, dette var svært mye lettere enn jeg forventet, dekselet kom av uten noen problemer og monteringen gikk greit. Har dog en slange hengende nå uten noe særlig opphengspunkt, bilde 3.

Må og finne noe padding da filteret slår mot en plastdings under vinduet.

Monteringen tok ca 25 min + ca 30 min på å finne ut om pop off filteret fra g-tech eller gtt var veien å gå.

[Bilde: -kRX-1GLaNmkV4HOzM0UMyYMvvTrclpqt16WWre-...81-h631-no]
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)