Fiat 128 Sport Coupe L

21 Replies, 23377 Views

Da har jeg kommet igang med Sport Coupe'en igjen etter mye Abarth fokus de senere årene. Baksetene er sydd opp hos en salmaker, montert sammen med det ene forsete, mye i kupe'en og bagasjerommet er på plass, baklys og startet montering av dashbordet.

Deler av bagasjerom og baklykt, inklusive en restaurert varseltrekant og jekk:
[Bilde: bilde1701.jpg]

Restaurerte bakseter montert:
[Bilde: bilde81.jpg]

Baksete og et av forsetene:
[Bilde: bilde1702.jpg]

Forsetet var litt kronglete å få på plass da ett av setefestene ikke var riktig høydejustert. Det ble litt ekstra sveising før alt kom riktig på plass. Riktig mye detaljer som må på plass for at det hele skal bli bra:
[Bilde: bilde1703.jpg]

Deler av dashbordet er på plass, neste runde er rattstamme, pedaler, og varmeapparat. Det lyse feltet til høyre på gulvteppet er del av gulvteppet ødelagt av batterisyre. Umulig så langt å få tak i nytt gulvteppe, så planen er å få sydd inn et teppestykke fra en annen Fiat. Mange av delene som er spesielle for 128 Sport Coupe'en er sjeldne på eBay. Utrolig mye detaljer som må passes på ved montasje, glemmes en eller flere detaljer må det demonteres og startes forfra igjen. Det har vært et par demonteringer av utstyret i kupe'en med tilhørende kommentarer (som ikke gjør seg på trykk Smile) Begynner vel å bli bra nå:
[Bilde: bilde1704.jpg]
Fra nosern
Abarth Grande Punto SS (Supersport) (AGP SS), 2010 model, Grigio Campovolo color, Sabelt seats and SuperSprint air intake and exhaust.
Super fin Fiat glæder mig til at se den færdig
#1 Alfa Romeo Mito 155 TB software stage 1 180 hk 300 Nm



Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)